ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +30 2152157007

GR

All About Mosty

Η ιστορία μας…

Το 2019 δημιουργήθηκε το MOSTY. Ξεκίνησε με στόχο να προβάλλει την ιδιαίτερη αισθητική που αποπνέουν οι δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών.

Mαζί με το ΜΟSTY γεννήθηκε μία ιδέα, μια ανάγκη προβολής και προώθησης μοναδικών δημιουργιών και σχεδίων από φυσικά και εκλεπτυσμένα υλικά.

Την ιδέα μας αγκάλιασαν κορυφαίοι οίκοι μόδας και brands με προτάσεις που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν αυτή βρίσκεται.

Καθημερινά η ομάδα μας επιλέγει μοναδικά αξεσουάρ, ιδιαίτερα κοσμήματα και συνεργάτες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, σεβασμό για τη γυναίκα και το περιβάλλον με φυσικές πρώτες ύλες και υλικά υψηλής ποιότητας.

Θέλουμε η εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι όσο το δυνατό πιο απλή, άμεση και αξιόπιστη από όποιο μέσο (κινητό, pc, tablet) και αν επιλέγουν να επισκεφτούν το MOSTY.

 

Η ομάδα του MOSTY

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη της χώρου της επικοινωνίας, της διαφήμισης, του marketing, των media, των πωλήσεων, του internet, των social media και φυσικά της Μόδας και του Design.

Όλοι μας, έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: αγαπάμε τη μόδα, και την ιδιαίτερη αισθητική, λατρεύουμε ν’ ανακαλύπτουμε φρέσκα ελληνικά brands που έχουν κάτι νέο και διαφορετικό να προτείνουν και φυσικά να μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τις γυναίκες... σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται!

Για εμάς το στυλ, ο εκλεπτυσμένος τρόπος ζωής και η ευεξία αποτελούν αναπόσπαστο της γυναίκας.

Αυτή την πεποίθηση θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μέσα από το MOSTY. Εδώ θα βρείτε επιλογές για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, θα μοιραστούμε χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς της μόδας και θα νιώσουμε αυτό ακριβώς που είμαστε: Ξεχωριστές!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του MOSTY!


Welcome to our world… Welcome to the Finest Edit in Greek Designers Fashion