ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +30 2152157007

GR

Αποστολή

Το MOSTY.COM μεταφέρει προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

 

Οι αποστολές εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται με τις εταιρείες  Speedex και Γενική Ταχυδρομική.

Αποστολές σε όλες τις υπόλοιπες χώρες με την DHL Express

Όλες οι αποστολές που προορίζονται για χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνοδεύονται από ταμειακή απόδειξη/τιμολόγιο που δηλώνει την αξία του εμπορεύματος

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά τη στιγμή που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίοδο εκπτώσεων ή ειδικών προσφορών  οι χρόνοι επεξεργασίας ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε από εμάς ένα σχετικό μήνυμα ειδοποίησης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής σας. Με αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη σελίδα παρακολούθησης της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφοράς για να παρακολουθήσετε την πρόοδο της παραγγελίας σας κατά την διαδρομή της προς εσάς.

Όταν αποσταλεί μια παραγγελία, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δεκτή κατά την παράδοση. Όλες οι χρεώσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραγγελία που απορρίφθηκε κατά την παράδοση θα βαρύνουν τον πελάτη - συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του κόστους επανεισόδου, ή τυχόν τελωνειακών τελών και δασμών (για αποστολές εκτός ΕΕ). Τα εν λόγω τέλη θα αφαιρεθούν από οποιαδήποτε επιστροφή ή πίστωση που γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

 

ΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Τα προ-παραγγελθέντα είδη θα αποσταλούν μόλις παραληφθούν στην αποθήκη μας. Το πλήρες αντίτιμο θα αφαιρεθεί την ίδια ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η παραγγελία, παρά την μεταγενέστερη ημερομηνία αποστολής.

 

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ορισμένα είδη απαιτούν περισσότερο χρόνο αποστολής από ό,τι περιγράφεται παραπάνω, οπότε συνιστάται να ελέγχετε την κατάσταση αποστολής κάθε προϊόντος (στη σελίδα πληροφοριών προϊόντος) εφόσον η γρήγορη παράδοση αποτελεί κρίσιμη παράμετρο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

 

ΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σε περίπτωση που το καλάθι αγορών σας περιλαμβάνει είδη με διαφορετική κατάσταση αποστολής, ισχύουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση πολλαπλών αποστολών.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για μια εκτίμηση του χρόνου παράδοσης, πατήστε την επιλογή "Αποστολή & παραδόσεις" που βρίσκεται σε κάθε σελίδα πληροφοριών προϊόντος.

 

Παρακαλούμε σημειώστε τα εξής

  • Οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παραδόσεις ή παραλαβές τις Κυριακές και τις ημέρες διακοπών που ισχύουν στις χώρες που προορίζεται η παράδοση του εμπορεύματος.
  • Εάν το πακέτο δεν παραδοθεί επιτυχώς στη διεύθυνση του Πελάτη λόγω έλλειψης συνεργασίας από τον Πελάτη (λανθασμένος τηλεφωνικός αριθμός, λανθασμένη διεύθυνση, απουσία κατά το χρόνο παράδοσης, μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς εισαγωγής) σύμφωνα με την εμπορική συμφωνία με το MOSTY.COM, υπάρχει ο κίνδυνος το πακέτο να επιστραφεί στην αποθήκη του ΜOSTY με έξοδα του Πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των τελών εισαγωγής που ίσως επιβληθούν κατά την επανεισαγωγή στην αρχική χώρα αποστολής. Αυτά τα τέλη θα αφαιρεθούν από οποιαδήποτε ενδεχόμενη επιστροφή.
  • Το MOSTY.COM δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για καθυστερήσεις στις αποστολές που οφείλονται σε καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά ζητήματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις που δεν ελέγχονται από την MOSTY.COM

 

Επιλογές συσκευασίας

Κατά το check out μπορείτε να επιλέξετε είτε συσκευασία Δώρου

  • Συσκευασία δώρου με κόστος 3 ευρώ: 

 

Ερωτήσεις, παράπονα

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας ή για παράπονα, επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στη διεύθυνση customercare@mosty.com  ή στο +30 2152157007